Programok
 

Korának divatdiktátora, epekedő nő, férje hűtlenségétől szenvedő feleség, szerető anya.
Valóban szerelmesek voltak-e egymásba Andrássy gróffal, tényleg gyűlölte-e őt Ferenc József édesanyja, létezett-e a titkos alagút a Sándor Palota alatt, se megannyi érdekes kérdés.... számtalan kérdés...számtalan történet

Ki volt Pilisy Róza? Igaz-e, hogy őt és Krúdy Gyulát gyengéd szálak fűzték egymáshoz? Mi volt a különbség a garniszálló és a bordélyszalon között? Hol múlatták az időt a pesti férfiak, ha női társaságra vágytak? Melyik volt a belváros leghíresebb bordélyszalonja? Kik dolgoztak a tábori bordélyokban? Milyen titkok őrzője a Magyar utca?

Lenne kedved kirándulni egyet Szentendrén?
Kicsit ténferegni a girbe-gurba utcákon, belesni sikátorokba, beszélgetni egy igazi lokálpatriótával?
Megtudni miért olyan mediterrán ez a város...miért lett a festők városa...hol ér véget a görög negyed és hol kezdődik a szerb...hol szenvedett balesetet Puccini, vagy miért kerülte el a várost a pestis?

Budapest advent idején olyanná válik, mint egy meseváros.Az épületek, az utcák is felveszik ünneplőruhájukat, a szívekbe beköltözik a várakozás.

A Fő utca - az egykori Via Romana - 5 pompás templomot, egy XVI-i századi török fürdőt, Casanova állítólagos szálláshelyét, a Gestapo egykori börtönét és számos ikonikus épületet rejt...