Programok
 

Ha azt gondolod, hogy kínai negyed csak az amerikai filmekben létezik, akkor tévedsz. Kőbányán egy akkora, és olyan színes közösség épített magának egy külön világot, hogy amíg nem látod magad sem hiszed el.

Budai Várnegyed. Azt hiszed ismered, hiszen tudod, egykoron ott állt a vár. De valójában hol? Mi pontosan a most látható Budavári Palota? Hol volt Mátyás pincéje? Hol találod a föld alatt az egykori gótikus zsinagógát?

Tudod-e, hogy Szentendre miért olyan mediterrán város? Hogy itt találod Magyarországon a legtöbb sikátort? Hogy minden templomnak van egy története?

Gyere velem Toszkána egyik legszebb városába, Sienába. Ahol olyan, mintha megállt volna az idő, és mindent úgy találsz, mintha a XIII. vagy a XIV. századba érkeztél volna.

Kávé. Az egyik legjobb dolog, amire rálelt az ember. Egy csésze jó kávé jó kedvre derít akkor is, ha rossz a kedved, vagy vacak az idő. De mikor is leltünk rá, és honnan érkezett?

Cinque Terre... biztosan láttál már róla képet, hiszen ha Itáliáról van szó, ez az egyik leggyakrabban fotózott tájék. A mindenféle színben pompázó házak, amelyek lustán nyúlnak fel a sziklás parton, lent a Ligur-tenger hullámzik. Mint a mesében....