Programok
 

Ristretto, espresso, lungo, cappuccino, caffè latte... magad sem tudod mi a különbség közöttük? De mindet megkóstolnád, hogy eldöntsd, melyik is a kedvenced?

Szeretnénk elkápráztatni Vendégeinket. Ezért ezen az estén felvonultatjuk a toszkán borászat és gasztronómia műremekeit. Két remek bort, mely egyenesen a világhírű Andrea Bocelli borászatából érkezik hozzánk és egy fantasztikus Frescobaldo Chiantit a Chianti borvidékről.

A túra magába foglalja a pesti oldal esszenciáját. Hősök tere, Andrássy út, Opera, Szent István Bazilika. Néhány óra üdítő rácsodálkozás Budapest történelmére, történeteire... és igen útközben találkozunk bőven olasz vonatkozásokkal is...

Vízvezeték, bőrsaru, tóga, gladiátorharcok, provinciák és babérkoszorúk. Pár dolog ami mindenkinek eszébe jut a római korról. De vajon az is, hogy mindez szó szerint a lábaink előtt hever? Nem kell Pompei-ig menni, elég csak HÉV-re/buszra ülni és máris feltárul egy csodálatos kultúra.

Korának divatdiktátora, epekedő nő, férje hűtlenségétől szenvedő feleség, szerető anya.
Meglepő információk Erzsébetről, amelyek időnként köszönő viszonyban sincsenek azokkal, amelyeket eddig tudtunk Sisiről.

I love Sicily

2018.03.21

Szicília... olyan mint az élet esszenciája. Mintha a Jóisten roppant jókedvében teremtette volna ezt a csodás, kicsivel több, mint 25 ezer négyzetméteres szigetet.

Mindannyian szeretnénk egy kicsit toszkánok lenni... ott élni, jókat enni, pompás borokat inni, beszélgetni a piazzán, beengedni a bőrünk alá a mennyei napsütést... kezünkkel végigsimítani a végtelen búzamezők naptól cserzett kalászait...