Programok
 

Ha azt gondolod, hogy kínai negyed csak az amerikai filmekben létezik, akkor tévedsz. Kőbányán egy akkora, és olyan színes közösség épített magának egy külön világot, hogy amíg nem látod magad sem hiszed el.

Tudod-e, hogy Szentendre miért olyan mediterrán város? Hogy itt találod Magyarországon a legtöbb sikátort? Hogy minden templomnak van egy története?

Budai Várnegyed. Azt hiszed ismered, hiszen tudod, egykoron ott állt a vár. De valójában hol? Mi pontosan a most látható Budavári Palota? Hol volt Mátyás pincéje? Hol találod a föld alatt az egykori gótikus zsinagógát?

Gondold azt, hogy elutazunk egy napra Rómába. Bejárjuk a legszebb helyeket, beülünk abba a kávézóba ahová a helyiek járnak. Igen a helyiek... ezek a legjobb helyek, mert itt a legfinomabb a kávé, a legjobb a pizza és "legrómaibb" minden.

Olaszországba járó idegenvezetőként oly sokszor meséltem már el Itália történetét, történelmét, mint semmi egyebet még. Akik velem tartanak ezeken az utazásokon, minden egyes nappal tudnak meg többet és többet erről a csodálatos országról.