Sisi, a magyarok királynéja, kávéval a Budavári Palotában

2024.05.12

Vajon valóban igaz-e minden, amit a filmekben láthattál Erzsébetről? Valóban korát meghaladó szereplője volt az 1800-as évek végének? Fűzte-e bármilyen romantikus viszony Andrássy Gyula grófhoz?

A Várnegyed, melyet bebarangolunk Erzsébetre emlékezve, nem véletlen. Minden általunk felkeresett helyszín szerepet játszott Sisi életében. Percről-percre bontakozik majd ki a szemünk előtt a királyné valódi élete, valódi jelleme. Mi magyarok, szinte mind adósaik vagyunk ennek a törékeny, eltökélt hölgynek, mert sokkal többet tett annál a magyar nemzetért, mint azt valaha is gondoltuk volna róla. 

Megismerjük gyermekeihez, férjéhez, anyósához, a férfiakhoz való viszonyát. Szépségtrükkjeit, elszántságát, hogy már érettebb korában is megőrizze legendás alakját. 

Hogy Sisinek boldog élete volt, vagy egy aranykalitkába zárt madár volt-e, hogy valóban rossz döntéseket hozott, vagy csupán a véletlenek összjátéka volt az, ami sokszor nehézzé tette az életét, azt a sétáló majd eldönti maga a program végére. 

A program során megiszunk egy finom kávét ott, ahol anno Erzsébet is gyakran megfordult,  a Budavári Palotában.

A program időpontja: 2024. május. 12. 10.00 óra 

A program időtartama: Időtartam: 2,5-3 óra

Találkozási hely: Budapest, I. Dísz tér, Korona Kávéház és Cukrászda előtt

A séta ára: 4.900,- HUF/fő (a részvételi költség tartalmazza a kávé árát).

Merre járunk majd? Várnegyed, nem használunk majd közlekedési eszközt.

Könnyű séta.


Fizetés módja: a fizetés átutalással történik, az erre vonatkozó részleteket a programra történő jelentkezés után megküldöm a számodra. 


Itt jelentkezhetsz a programra.