Programok
 

Pizza, pizza, pizza! Sosem lehet megunni. Szeretnéd elkészíteni a saját pizzádat? Most kipróbálhatod a saját tudásodat, egy igazi pizza chef-el! Úgy érzed, hogy itt az ideje megtudni hogyan készül az igazi nápolyi pizza? Mi a receptje? Elkísérünk ezen az izgalmas utazáson, a kelesztéstől, egészen a sütésig.

Lenne kedved kirándulni egyet Szentendrén? Kicsit ténferegni a girbe-gurba utcákon, belesni sikátorokba, beszélgetni egy igazi lokálpatriótával. Megtudni miért olyan mediterrán ez a város...miért lett a festők városa...hol ér véget a görög negyed és hol kezdődik a szerb...hol szenvedett balesetet Puccini, vagy miért kerülte el a várost a pestis?

Mindannyian szeretnénk egy kicsit toszkánok lenni... ott élni, jókat enni, pompás borokat inni, beszélgetni a piazzán, beengedni a bőrünk alá a mennyei napsütést... kezünkkel végigsimítani a végtelen búzamezők naptól cserzett kalászait...

Lenne kedved kirándulni egyet Szentendrén? Kicsit ténferegni a girbe-gurba utcákon, belesni sikátorokba, beszélgetni egy igazi lokálpatriótával?
Megtudni miért olyan mediterrán ez a város...miért lett a festők városa...hol ér véget a görög negyed és hol kezdődik a szerb...hol szenvedett balesetet Puccini, vagy miért kerülte el a várost a pestis?