A lelkes szervező

Vicsápi Éva vagyok. Itália szerelmese. Elsősorban idegenvezető, aki rajong az olasz kultúráért, művészetért, történelemért és persze gasztronómiáért. Aki ott érzi magát a legjobban, ahol a legmelegebben süt rá a drága déli napsugár, és ahol a leghangosabbak a vespák.

Másodsorban programszervező, aki szeretne itthon is megteremteni egy talpalatnyi Olaszországot. Az embereken, az ételeken, a történeteken, az élményeken keresztül. 

Aztán pedig sétavezető, aki a hazáját éppen annyira szereti, mint Itáliát, ezért elkötelezetten szervez kulturális, történelmi sétákat Budapesten és  vidéken. Mindig egy pici gasztronómiával fűszerezve.

Blogger, aki nem vágyik sem elismerésre, sem pedig dicséretre, csupán szereti megosztani másokkal a munkájának szép, és időnként kissé küzdelmes oldalát.

És végül képzett barista, aki annyira megszerette a kávét, hogy megtanulta az elkészítés fortélyait. 


Mit ajánlok Neked?

Gasztro-kulturális kalandozást. Egy autentikus vendéggel, leheletnyi kultúrával, csipetnyi gasztronómiával, néhány önfeledt órával, hamisítatlan olasz környezetben.

És ha Itáliába utaznál, de elkélne a segítség, mert tanácstalan vagy abban, hogyan is állítsd össze az utadat vagy éppen szükséged lenne hasznos információkra, akkor lépj velem kapcsolatba. Segítünk...

...kétféle ember létezik, aki volt már Olaszországban és aki biztosan menni fog. De egy dolog bizonyos, mindannyiunk fejében megfordult már, hogy milyen jó lenne ott élni...

Ezt sajnos nem mindig tehetjük meg. De arról nem kell lemondanunk, hogy ismét felidézzük az ízeket, emlékeket, vagy akár új ismeretekkel egészítsük ki már meglévő tudásunkat. Mindezt együtt, olyan emberekkel, akik ott születtek, éltek, ott szívták magukba szülőhazájuk csodálatos kultúráját és azt az életszemléletet, amelyből bizony nekünk is érdemes lenne egy kicsit zsebre tenni...