Egy nap Esztergomban

2022.04.09

Reggel jó korán el is indulunk, hogy egy teljes napon át bebarangoljuk a várost. Tudom, hogy te is jártál már itt, ismersz egy-két áltanos dolgot, de ismered-e az igazi titkokat? Kis udvarokat, eldugott kápolnákat? Hogy hol van a Macskalépcső? Hol áll a dzsámi?

Valóban Botticelli freskóját találod-e a palotában? Mit kerestek a városban az örmények és hová tűntek? Kinek a sírkövét rejti a Római udvar? Hol rejtőzik Magyarország egyik legjelentősebb reneszánsz kincse? Hol örzik az Unicum receptjét? Mi köze van a Mária Valéria hídhoz Sisinek?

Mivel szinte egész nap a városban vagyunk, ezért dél körül természetesen tartunk egy ebédszünetet. Csatlakozhatsz hozzánk Budapesten a lent megadott kondíciók alapján, vagy Esztergomban a vasútállomáson.

Tipp: ha vonattal utazol velünk, akkor pénzt spórolhatsz meg, ha a jegyedet automatából vagy pedig app-on keresztül vásárolod meg. Így oda-vissza éppen egy espresso ára marad a zsebedben. 

A találkozó időpontja: 2022. április 9, 9.00 óra

A találkozó helye: Nyugati pályaudvar, főbejárat (VI. Teréz krt. felőli oldal).

Ha Esztergomban csatlakoznál: 10.30 Esztergom vasútállomás

Csatlakozhatsz hozzánk Esztergomban is, ha így döntesz, akkor várunk téged az esztergomi vasútállomáson 10.30-kor.

A program ára: 4.900,- HUF


Kedves Jelentkező! Nagy örömünkre ez a program telt házas. Ha tetszik neked ez a séta, akkor tudd, hogy júniusban újból Esztergomba megyünk, gyere el akkor! Kattints ide ha érdekel a program!