Egy nap Esztergomban

2024.03.17

Reggel jó korán el is indulunk, hogy egy teljes napon át bebarangoljuk a várost. Tudom, hogy te is jártál már itt, ismersz egy-két áltanos dolgot, de ismered-e az igazi titkokat? Kis udvarokat, eldugott kápolnákat? Hogy hol van a Macskalépcső? Hol áll a dzsámi?

Valóban Botticelli freskóját találod-e a palotában? Mit kerestek a városban az örmények és hová tűntek? Kinek a sírkövét rejti a Római udvar? Hol rejtőzik Magyarország egyik legjelentősebb reneszánsz kincse? Hol őrzik az Unicum receptjét? Mi köze van a Mária Valéria hídhoz Sisinek?

Mivel szinte egész nap a városban vagyunk, ezért dél körül természetesen tartunk egy ebédszünetet. Csatlakozhatsz hozzánk Budapesten a lent megadott kondíciók alapján, vagy Esztergomban a vasútállomáson.

Tipp: ha vonattal utazol velünk, akkor pénzt spórolhatsz meg, ha a jegyedet automatából vagy pedig app-on keresztül vásárolod meg. Így oda-vissza éppen egy espresso ára marad a zsebedben.

A találkozó időpontja: 2024. március 17. 9.00 óra

A találkozó helye: Nyugati pályaudvar, főbejárat (VI. Teréz krt. felőli oldal).

Ha Esztergomban csatlakoznál: 10.30 Esztergom vasútállomás

Csatlakozhatsz hozzánk Esztergomban is, ha így döntesz, akkor várunk téged az esztergomi vasútállomáson 10.30-kor.

A program ára: 5.500,- HUF


Fizetés módja: a fizetés átutalással történik, az erre vonatkozó részleteket a programra történő jelentkezés után megküldöm a számodra.   


Itt jelentkezhetsz a programra.