Budapest rejtőzködő templomai - online program

2021.03.13

Tudtad, hogy van olyan templomunk, amely régen gumijavító műhely volt, vagy kaszinó? Olyan belvárosi templom, amelynek kriptájában járványban elhunytak nyugszanak? Vagy múmiák, melyeket pár éve találtak meg egy felújítás során? Amelynek sírkövek vannak a falában? 

Olyan amelynek egyik tornyát le kellett bontatni, hogy ne dőljön el? Olyan, amelyben császárt koronáztak, miután dzsámiból ismét katolikus templommá vált? Vagy olyan, amelyet egy nagy pestisjárvány után emeltek? Amelynek kertjében az Abigélt forgatták? Olyan, XIII. századi templomunk, melynek küszöbe egy mára olvashatatlanná vált római sírkő? Vagy tudtad, hogy a Kiscelli Trinitárius templom honnan kapta a nevét?

A "séta" során egyrészt én mesélek neked, másrészt képeket látsz, melyek a programhoz kapcsolódnak, mindannyian együtt leszünk egy virtuális szobában, látjuk egymást és beszélgetni is tudunk egymással. A program felénél tartunk pár percnyi szünetet, ha kiszaladnál egy frissítőért, vagy csokiért.

Mit kell tudnod a programról? Amíg nem tudunk valóban a városban, vagy a városon kívül sétálni, addig mesélek neked olyan történeteket, amelyek sétálva annyira nagy távolságokban lennének, hogy szinte kivitelezhetetlen program lenne.

Az online program ára: 1.500,- HUF

Időpontja: 2021. március. 13. 20.00 óra

Időtartama: 1,5 óra

Merre járunk majd? A program online program.

Mégis hogyan vehetek rajta részt? Stabil internetkapcsolatra van szükséged, a részvételi díj kifizetése után kapsz egy tájékoztatást (a számlán túl), hogy hogyan kapcsolódhatsz a programhoz. Egy linket fogsz majd kapni, amelyre kattintva a program a megadott időpontban elérhető lesz.


Fizetés módja: a fizetés átutalással történik, az erre vonatkozó részleteket a programra történő jelentkezés után megküldöm a számodra. 


Itt jelentkezhetsz a programra.