Budapest "legjei" - azaz a főváros legkeskenyebb, legrégebbi...stb. házai...online/virtuális program

2021.01.23

Vajon tudod-e, hogy melyik Budapest legrégibb épülete (éppen a képen látod az egyik legrégebbi épületet, a Vörös Sün házat, melynek alapjai az 1200-as években születtek)? Melyik a legmagasabb? A legdrágább? 

A legkisebb, vagy éppen a legfurcsább? Melyik a főváros legfélelmetesebb épülete, vagy éppen a legnépszerűbb, a legkeskenyebb, vagy éppen a legszélesebb.Melyek azok az épületek, amelyekből a "leg" található nálunk az egész Föld nevű bolygón vagy éppen Európában? 

Mit kell tudnod a programról? Amíg nem tudunk valóban a városban, vagy a városon kívül sétálni, addig mesélek neked olyan történeteket, amelyek sétálva annyira nagy távolságokban lennének, hogy szinte kivitelezhetetlen program lenne.

Az online program ára: 1.500,- HUF

Időtartama: 1,5 óra

Merre járunk majd? A program online program.

Mégis hogyan vehetek rajta részt? Stabil internetkapcsolatra van szükséged, a részvételi díj kifizetése után kapsz egy tájékoztatást (a számlán túl), hogy hogyan kapcsolódhatsz a programhoz. Egy linket fogsz majd kapni, amelyre kattintva a program a megadott időpontban elérhető lesz.


Fizetés módja: a fizetés átutalással történik, az erre vonatkozó részleteket a programra történő jelentkezés után megküldöm a számodra. 


Itt jelentkezhetsz a programra.