Boszorkányok pedig léteznek - online program

2021.04.02

Boszorkányok pedig vannak. Legalább is a Gellérthegyen gyakran megfordultak. Hosszú évszázadokon keresztül itt járták éjszakánként táncukat. Talán nem is csoda, hiszen a hegynek mágikus erőt tulajdonítanak. 

Talán nem is csoda, hiszen a hegynek mágikus erőt tulajdonítanak.De nem mindenkinek jutott osztályrészéül a mágia. Volt akinek a hegy szenvedést hozott, hiszen itt lelte halálát az olasz származású Szent Gellért.
De milyen büntetést kaptak a vélt vagy valós boszorkányok? Csak hölgyeket vádoltak meg, vagy férfiakat és gyermekeket is?
S mi volt vajon a "vízpróba", melyet gyakran alkalmaztak. S még megannyi titok, amit soha nem gondoltál volna a boszorkánysággal kapcsolatban.
Aztán itt áll a félresikerült Citadella, melynek romjai alatt Jupiternek állított templom rejtőzik, s a hegy gyomra is tartogat érdekességeket. 

A "séta" során egyrészt én mesélek neked, másrészt képeket látsz, melyek a programhoz kapcsolódnak, mindannyian együtt leszünk egy virtuális szobában, látjuk egymást és beszélgetni is tudunk egymással. A program felénél tartunk pár percnyi szünetet, ha kiszaladnál egy frissítőért, vagy csokiért.

Mit kell tudnod a programról? Amíg nem tudunk valóban a városban, vagy a városon kívül sétálni, addig mesélek neked olyan történeteket, amelyek sétálva annyira nagy távolságokban lennének, hogy szinte kivitelezhetetlen program lenne.

Az online program ára: 1.500,- HUF

Időpontja: 2021. április. 02. 20.00 óra

Időtartama: 1,5 óra

Merre járunk majd? A program online program.

Mégis hogyan vehetek rajta részt? Stabil internetkapcsolatra van szükséged, a részvételi díj kifizetése után kapsz egy tájékoztatást (a számlán túl), hogy hogyan kapcsolódhatsz a programhoz. Egy linket fogsz majd kapni, amelyre kattintva a program a megadott időpontban elérhető lesz.


Fizetés módja: a fizetés átutalással történik, az erre vonatkozó részleteket a programra történő jelentkezés után megküldöm a számodra.   


Itt jelentkezhetsz a programra.