Az olasz kávé nyomában - Légy Te is barista egy délutánra!

2020.05.09

Miért isznak az olaszok annyi espressot? Melyik a világ legdrágább kávéja? Mi a titka az igazán jó kávé elkészítésének? Hogyan tudsz otthon Te is nagyszerű, illatos, zamatos kávét készíteni magadnak? 

Ristretto, espresso, lungo, cappuccino, caffè latte... magad sem tudod mi a különbség közöttük? De mindet megkóstolnád, hogy eldöntsd, melyik is a kedvenced? Olyan egyformának tűnik mind...igaz? Pedig ez nem így van...

Miért van olyan nagy sikere az olasz kávénak? Hogyan készül az igazán jó espresso? Mennyi idő alatt, milyen nyomással?

Mi a különbség a különböző pörkölési módok között?

Mi a különbség az arabica és a robusta között?

Ezekre mind választ kapsz.

Nos.... nincs olyan időszaka az évnek, amikor ne esne igazán jól illatos kávék között tölteni egy kis időt. Főként úgy, ha egy igazán értő szakember készíti el a kávéd. Ő Michele Nocciolino, "Primo Premio Caffetteria " díjas olasz barista, tőle kérheted a kedvenced.

Az ár tartalmazza a bemutatót, az általad választott kávét, és a helyben készült olasz édességet. Ráadásul Te magad készítheted el a kedvenc feketédet a kávégépen, Michele segítségével. 

Időpont: 2020. 05. 09. 16.00 óra (időtartama: kb. 2,5óra)

A program ára: 4.200 HUF/ személy

Helyszín: D'Al Michele Pizzeria, Budapest, III. Bécsi út 38-42.

Ha szeretnél részt venni a programon, akkor kérlek, hogy menj lentebb, töltsd ki a "Jelentkezés" alatti adatlapot, kattints a "Küldés" gombra, és hamarosan küldünk egy válasz e-mailt a részletekkel.


Jelentkezés