A világ leghíresebb pápái és Vatikánváros

2021.02.26

Kik voltak a világ leghíresebb pápái, akikről a legtöbbet hallottunk? Hogyan választják meg őket? Hol lakik a pápa? Ki volt eddig a legesélyesebb magyar jelölt? 

Mekkora tulajdonképpen Vatikánváros és mit találunk benne? Tényleg egyedül festette Michelangelo a Sixtus-kápolnát? Valóban húzódik egy alagút a Bazilika és az Angyalvár között? Mit találok a Vatikáni Múzeumokban, ha ott vagyok? 
Mit rejt a Szent Péter-bazilika? Ki lehet a Svájci Gárda tagja?

A "séta" során egyrészt én mesélek neked, másrészt képeket látsz, melyek a programhoz kapcsolódnak, mindannyian együtt leszünk egy virtuális szobában, látjuk egymást és beszélgetni is tudunk egymással. A program felénél tartunk pár percnyi szünetet, ha kiszaladnál egy frissítőért, vagy csokiért.

Mit kell tudnod a programról? Amíg nem tudunk valóban a városban, vagy a városon kívül sétálni, addig mesélek neked olyan történeteket, amelyek sétálva annyira nagy távolságokban lennének, hogy szinte kivitelezhetetlen program lenne.

Az online program ára: 1.500,- HUF

Időpontja: 2021. február 26. 20.00 óra

Időtartama: 1,5 óra

Merre járunk majd? A program online program.

Mégis hogyan vehetek rajta részt? Stabil internetkapcsolatra van szükséged, a részvételi díj kifizetése után kapsz egy tájékoztatást (a számlán túl), hogy hogyan kapcsolódhatsz a programhoz. Egy linket fogsz majd kapni, amelyre kattintva a program a megadott időpontban elérhető lesz.


Fizetés módja: a fizetés átutalással történik, az erre vonatkozó részleteket a programra történő jelentkezés után megküldöm a számodra.  


Itt jelentkezhetsz a programra.