Zűrös királyok, balhés királynék...online/virtuális program

2021.01.15

A királyok is emberek. Tévedhetnek, ostobaságot csinálhatnak, eladhatnak dolgokat, megcsalhatják a házastársukat, bonyodalmakba keveredhetnek vagy akár odáig merészkedhetnek, hogy szeretnének rövid úton megválni párjuktól.
Csupa-csupa magyar királyról és királynéról lesz szó...

Tudtad, hogy volt olyan királyunk, aki koronát adott el hadjárata során, hogy költségeit fedezni tudja? Olyan, aki idővel egyszerűen megunta az uralkodást, és fittyet hányt az egész királyosdira? Aki nem szeretett egyetlen percet sem egyedül lenni, így az udvarból bárkivel hajlandó volt együtt ebédelni, aztán pedig az ország ügyeinek intézése helyet saját műkincseit nézegette, majd úgy döntött, hagyja az egészet és inkább a bölcsek kövét keresi? Királyné, aki míg férje távol volt, nekilátott a nadrág "viselésének" és átvette a hatalmat, majd ha ez nem lenne elég még meg is csalta a férjét. Persze száműzték. Királykisasszony, aki fittyet hányt a kor elvárásaira és szembeszállt saját családjával? S azt mondta neki csak Isten parancsol? Itáliából származó király, aki megfenyegette Magyarországot, elzavar minden magyar uralkodót s németeket és olaszokat ültet a helyükre?
Akadt olyan is, aki annyira rajongott a női nemért, hogy nem átallott királyi hintaját megállítani, ha egy szebb női orcát látott. Aki inkább elutazott "vidékre", hogy ne lássa, hogyan végzik ki azokat a nemeseket, akik hosszú ideig támogatták őt? És még számos történet...

Mit kell tudnod a programról? Amíg nem tudunk valóban a városban, vagy a városon kívül sétálni, addig mesélek neked olyan történeteket, amelyek sétálva annyira nagy távolságokban lennének, hogy szinte kivitelezhetetlen program lenne.

Az online program ára: 1.500,- HUF

Időtartama: 1,5 óra

Merre járunk majd? A program online program. 

Mégis hogyan vehetek rajta részt? Stabil internetkapcsolatra van szükséged, a részvételi díj kifizetése után kapsz egy tájékoztatást (a számlán túl), hogy hogyan kapcsolódhatsz a programhoz. Egy linket fogsz majd kapni, amelyre kattintva a program a megadott időpontban elérhető lesz.


Fizetés módja: a fizetés átutalással történik, az erre vonatkozó részleteket a programra történő jelentkezés után megküldöm a számodra.


Itt jelentkezhetsz a programra.