Velencei Karnevál 2021 - online program

2021.02.12

Honnan a szó "karnevál"? Mikor rendezték az elsőt? Miért hordanak jelmezeket és joga volt-e mindenkinek ezeket hordani? Az "álruha" vajon elárulta gazdája társadalmi és gazdasági pozícióját, vagy erre az időszakra mindenki egyenlő volt?

Valóban olyan erkölcstelenek voltak ezek az időszakok és ilyenkor mindent lehetett? Mindig megrendezték, vagy volt, hogy szünetelt a karnevál? Mit szólt hozzá az egyház? Mi történik manapság egy Velencei karnevál alatt.
Amikor a világ rendes medrében folyik, akkor a karneváli szezon alatt számtalan csoportot viszek Velencébe. Velencébe, ami maga a csoda, karnevál nélkül is olyan látvány nyújt, mint egy mesekönyv.
Egyszerre varázslatos és valószerűtlenül szép.
Sajnos az idei, az ismert okok miatt elmarad.

Mit kell tudnod a programról? Amíg nem tudunk valóban a városban, vagy a városon kívül sétálni, addig mesélek neked olyan történeteket, amelyek sétálva annyira nagy távolságokban lennének, hogy szinte kivitelezhetetlen program lenne.

Az online program ára: 1.500,- HUF

Időpontja: 2021. február 12. 20.00 óra

Időtartama: 1,5 óra

Merre járunk majd? A program online program.

Mégis hogyan vehetek rajta részt? Stabil internetkapcsolatra van szükséged, a részvételi díj kifizetése után kapsz egy tájékoztatást (a számlán túl), hogy hogyan kapcsolódhatsz a programhoz. Egy linket fogsz majd kapni, amelyre kattintva a program a megadott időpontban elérhető lesz.


Fizetés módja: a fizetés átutalással történik, az erre vonatkozó részleteket a programra történő jelentkezés után megküldöm a számodra.    


Itt jelentkezhetsz a programra.