Toszkán borest - Andrea Bocelli borokkal

2018.05.16

Ha megakad a szemed ezen a programon, akkor bizonyára Te is rajongsz Itáliáért. Ha ez így van, akkor jó helyen jársz! Gyere és légy Te is az asztaltársaságunk tagja, engedd, hogy egy pár órára téged is elrepítsünk a csodás Toszkánába.

Hagyd, hogy csodás Bocelli pincészet borainak ízei kibontakozzanak a szádban és a remek toszkán konyha gazdag zamataival együtt kéz a kézben repítsenek együtt csodás itáliai tájakra. Ezen az estén szeretnénk elkápráztatni téged, ezért meghívtuk magunkhoz Federicot Firenzéből. Így már valóban minden együtt van ahhoz, hogy remekül szórakozz.

Tudtad, hogy klifejezetten erre az estére állította össze a borokhoz illő menüt a Gustolato Budapest kitűnő séfje Vincenzo Tuozzolo? Hmmmm...bizony így van!

És még valami. A borokat megízlelni nagyszerű dolog, az ízek egymás után kelnek életre. Mert az íz fontos, de a története is fontos. Ezeket is meghallgathatod...ki tudna ennek ellenállni?

Ez igazi Toszkána rajongó biztosan nem......

Nézd, ezt kínáljuk Neked:

A borok:

  • Bocelli Chianti
  • Bocelli Toscana Sangiovese
  • Frescobaldi Chianti Castiglione

A menü:

  • Cecina a Prosciutto Toscano /Csicseriborsó kása csőben sütve, Toszkán sonka/
  • Tordelli Lucchesi con Burro e Salvia /Tordelli tészta lucchesi módra vajjal és zsályával/
  • Arista di Cinghiale in Salsa Dolceforte / Vaddisznó karaj "dolceforte" mártásban/A program ára: 12.000 HUF/fő /Amely tartalmazza a felsorolt borokat, fogásokat és a felsorolt programokat/.

Időpontfoglalás:

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza, ha ételrezisztenciád van kérlek jelezd. Felvesszük veled a kapcsolatot. De a további kérdéseidre is szívesen válaszolunk.