Tésztakészítő workshop

2020.03.28

Harapj bele a mediterrán világba! Gyere és tanuld meg hogyan készül az igazi olasz tészta. Keverünk, gyúrunk és főzünk. És a végén garantáltan mind meg is esszük. 

Illetve majdnem, a két tészta egyikét, melyet saját kezeddel készítettél, becsomagoljuk Neked, hogy garantáltan estére se maradj olasz tészta nélkül!
Mit fogunk csinálni?
Michele beavat minket az olasz tésztakészítés rejtelmeibe, melyet ott helyben a saját kis "munkaállomásán" mindenki ki is próbálhat. Gyúrhat, lisztezhet... most semmi nem számít.
Kétféle tésztát is készítünk. Az egyiket helyben meg is főzzük, szósszal keverjük. A másikat pedig becsomagoljuk Neked, ahogy fentebb is mondtuk ... nehogy éhen maradj. Mert egyébként is enni jó!
Mit kapsz ha eljössz hozzánk?
Garantált figyelmet (ezért is leszünk kevesen), egy olasz tésztát melyet helyben megeszel, s egy másikat melyet magaddal viszel.
És egy üdítőt.
A programon maximum 12 fő vehet részt!
A program ára: 7.500,- HUF/fő

A program helyszíne: D'Al Michele pizzéria, Budapest III. Bécsi út 38-44

Ha szeretnél részt venni a programon, akkor kérlek, hogy menj lentebb, töltsd ki a "Jelentkezés" alatti adatlapot, kattints a "Küldés" gombra, és hamarosan küldünk egy válasz e-mailt a részletekkel. 


JELENTKEZÉS