Olasz meló - Pizzasütés nápolyi módra - Pizzakészítő workshop

2019.07.04

Pizza, pizza, pizza! Sosem lehet megunni. Szeretnéd elkészíteni a saját pizzádat? Most kipróbálhatod a saját tudásodat, egy igazi pizza chef-el! Úgy érzed, hogy itt az ideje megtudni hogyan készül az igazi nápolyi pizza? Mi a receptje? Elkísérünk ezen az izgalmas utazáson, a kelesztéstől, egészen a sütésig.

Most olyan kerek estét nyújtunk át Neked, mint egy igazi nápolyi pizza! Nézd...


Bármilyen programról is legyen szó, az ember szeretné tudni, hogy mi vár rá.

Most elmeséljük Neked. 

Amikor megérkezel, akkor azontúl, hogy a legnagyobb olasz életérzéssel teli szeretettel fogadunk, kapsz kóstolót, igazi gourmet pizzákból. Hogy legyen erőd a saját pizzád elkészítéséhez.

Aztán vigyázz, kész, rajt! Nekilátunk a nápolyi pizza dagasztásának! Pizza chef-ünk elkísér Téged a teljes folyamaton keresztül. Igen, a receptet is megtudhatod, ha esetleg majd szeretnéd otthon kipróbálni. Hogy milyen pizzát készíthetsz? Amilyet csak szeretnél. Határ a fantáziád!

Ne izgulj amiatt, hogy nem jut Rád elég figyelem, kis csoportokban dolgozunk, limitált létszámmal.

Az általad elkészített pizza természetesen a Tiéd. És egy finom pohár borral is leöblítheted. Az étkezés pedig úgy kerek, ha édesség is jár hozzá. Dolce vita.... Ugye Te is ismered ezt a mondást? Tehát mire az utolsó szelet pizza is eltűnik a tányérodról, már előtted is van egy isteni panna cotta. 

Lentebb találod majd a részvételi díjat, de akkor foglaljuk össze, hogy mit is kapsz tőlünk ezen az estén?

  • Gourmet pizzákból kóstolót.
  • Elkészítheted, és megeheted a saját pizzádat (normál méret, 32 cm), olyan feltéttel, amilyennel csak szeretnéd.
  • Egy pohár finom olasz vörösbort.
  • Egy nagyszerű olasz édességet, a panna cottát

Időpont: 2019. július 4. 19.00 óra (időtartama: kb. 3 óra)

A program ára: 9.900 HUF/ személy (amely tartalmazza a programot, a felsorolt ételeket, és a hamisítatlan itáliai hangulatot).

Helyszín: Ristorante e Pizzeria Da Rosa, Budapest VII. Király u. 8-10.


Jelentkezés a programra:


Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza, ha ételrezisztenciád van, kérlek jelezd. De a további kérdéseidre is szívesen válaszolunk. Az utaláshoz szükséges információkat e-mailben kapod meg.