Kávéházak éjszakája - kávéházi séta 15.00 kezdés

2019.05.17

Tudtad, hogy a XIX. század végén Budapesten olyan pezsgő kávéházi élet volt, mint Európa kevés városában? Az 1800-as évek végéről már lekéstünk, de arról nem, hogy felelevenítsük ezeket az éveket, illatokat, ízeket, és bepillantsunk néhány régi patinás kávéházak miliőjébe.

Legendák, írók, költők nyomába eredünk ezen a pesti délutánon. A Centrál Kávéháznál kezdünk, majd szentelünk néhány percet egy "kortárs", modern helynek is, következő állomásunk a Madal Cafe!

Az egykori Klotild Palota előtt sem mehetünk el szó nélkül, ahol anno a híres Klotild Kávéházban főzték a feketét, a kávé szerelmeseinek. Továbbhaladva bepillantunk a Pilvax közbe, ahol igazán forradalmi dolgok születtek, hiszen itt állt a Pilvax Kávéház. Sétánkat a Gerlóczy kávéházban zárjuk, ahol mi magunk is helyet foglalunk, hogy egy finom feketével és édességgel, méltón zárjuk kávéházi sétánkat.

A program tartalmaz egy "kávéházi" menü csomagot, amely magában foglal egy tetszőlegesen válaszható italt (különböző kávék, teák, italok, alkohol tartalmú italok kivételével), illetve egy tetszőlegesen választott süteményt, tortát. 

A séta kezdetének időpontja és helyszíne: 2019. május 17. 15.00 óra, Centrál Kávéház, Budapest, Károlyi utca 9., itt találkozunk. 

A program időtartama:  kb. 2 óra

Részvételi díj: 4.900,- HUF/ személy (amely tartalmazza a kávéházi csomagot és a sétát).

Ha időpontot foglalnál, akkor kérlek, hogy menj lentebb, töltsd ki a "Jelentkezés" alatti adatlapot, kattints a "Küldés" gombra, és hamarosan küldünk egy válasz e-mailt a részletekkel.


Jelentkezés:


A program nagy örömünkre telt házas, így sajnos nem áll módunkban több jelentkezést elfogadni. De hamarosan szervezünk még ilyen sétát. Nézz vissza később!