Itália eltűnt városai 1. Pompei - online program

2021.03.14

Valahol Campania tartományban a Vezúv lábánál volt egy csodálatos város, a neve Pompei.  

Krisztus után 79-ben egy reggel heves földmozgásra ébredtek az antik város lakói, a földmozgásokat később hamu és kőzápor kísérte és 7-8 méter magasan fedte be közel 1500 évre a várost. Aztán egy véletlen folytán a XVI. században a Sarno folyó szabályozás folytán botlottak az első leletekbe. A feltárások azóta is folytatódnak, s hol szívbemarkoló, hogy szemet gyönyörködtető leletek kerülnek elő.
Egy megható utazásra hívlak, hogy te is a részese legyél a város történetének, amely olyan leleteket adott a világnak, amelyet eddig soha egyetlen más város sem.

A "séta" során egyrészt én mesélek neked, másrészt képeket látsz, melyek a programhoz kapcsolódnak, mindannyian együtt leszünk egy virtuális szobában, látjuk egymást és beszélgetni is tudunk egymással. A program felénél tartunk pár percnyi szünetet, ha kiszaladnál egy frissítőért, vagy csokiért.

Mit kell tudnod a programról? Amíg nem tudunk valóban a városban, vagy a városon kívül sétálni, addig mesélek neked olyan történeteket, amelyek sétálva annyira nagy távolságokban lennének, hogy szinte kivitelezhetetlen program lenne.

Az online program ára: 1.500,- HUF

Időpontja: 2021. március. 14. 20.00 óra

Időtartama: 1,5 óra

Merre járunk majd? A program online program.

Mégis hogyan vehetek rajta részt? Stabil internetkapcsolatra van szükséged, a részvételi díj kifizetése után kapsz egy tájékoztatást (a számlán túl), hogy hogyan kapcsolódhatsz a programhoz. Egy linket fogsz majd kapni, amelyre kattintva a program a megadott időpontban elérhető lesz.


Fizetés módja: a fizetés átutalással történik, az erre vonatkozó részleteket a programra történő jelentkezés után megküldöm a számodra


Itt jelentkezhetsz a programra.