Így élt, Leonardo da Vinci - online program

2021.03.04

Tényleg rejtett el titkokat a festményeiben Leonardo? Miért csak ilyen kevés kép maradt fent a mestertől? Valóban üzenni szeretett volna a festményeivel az utókor számára?
Tudtad, hogy kivételesen szerencsés módon maradt meg a Milánóban található Utolsó vacsora című festménye? 

Hogy azt beszélik évekig elvesztették őt szem elől, s nem tudják hol jár addig a mester?
Hogy a kis Leonardo édesanya nélkül nőt fel, s a szülőházát a mai napig láthatod? Hogy volt idő, mikor jelmezeket tervezett a milánói udvar számára? Hogy szerette a divatot, kitűnően játszott hangszeren és remek humora volt? 

A "séta" során egyrészt én mesélek neked, másrészt képeket látsz, melyek a programhoz kapcsolódnak, mindannyian együtt leszünk egy virtuális szobában, látjuk egymást és beszélgetni is tudunk egymással. A program felénél tartunk pár percnyi szünetet, ha kiszaladnál egy frissítőért, vagy csokiért.

Mit kell tudnod a programról? Amíg nem tudunk valóban a városban, vagy a városon kívül sétálni, addig mesélek neked olyan történeteket, amelyek sétálva annyira nagy távolságokban lennének, hogy szinte kivitelezhetetlen program lenne.

Az online program ára: 1.500,- HUF

Időpontja: 2021. március. 4. 20.00 óra

Időtartama: 1,5 óra

Merre járunk majd? A program online program.

Mégis hogyan vehetek rajta részt? Stabil internetkapcsolatra van szükséged, a részvételi díj kifizetése után kapsz egy tájékoztatást (a számlán túl), hogy hogyan kapcsolódhatsz a programhoz. Egy linket fogsz majd kapni, amelyre kattintva a program a megadott időpontban elérhető lesz.


Fizetés módja: a fizetés átutalással történik, az erre vonatkozó részleteket a programra történő jelentkezés után megküldöm a számodra.


Itt jelentkezhetsz a programra.