I love Sicily

2018.03.21

Szicília... olyan mint az élet esszenciája. Mintha a Jóisten roppant jókedvében teremtette volna ezt a csodás, kicsivel több, mint 25 ezer négyzetméteres szigetet.

Belenyúlt a zsákjába és arcán boldog derűvel hintette a földre a sok napfényt, a lágy meleg szellőt, a szemet gyönyörködtető környezetet. Amelyet aztán a helyiek igyekeztek meg is hálálni, sőt még rá is dobtak egy lapáttal.

Pompás épületeket emeltek, az ételek olyan színes kavalkádját teremtették meg, amelyeknek ellenállni szinte lehetetlen, és olyan boldog derűvel élik a mindennapjaikat, amely nekünk is javunkra válna.

A lényeg, hogy bármikor is érkezzünk Szicíliába a legnehezebb dolog nem az lesz, hogy a sokkal több holmi belegyömöszöljük a bőröndbe, nem is az, hogy a hangos, vibráló városon keresztül hogyan jussunk vissza a repülőtérre, hanem, hogy egyáltalán felszálljunk a gépre és hazajöjjünk....

Így aztán ha már voltál Szicíliában biztosan visszavágysz, ha nem akkor itt az ideje, hogy szó szerint és képletesen is belekóstolj ennek a csodás szigetnek a kultúrájába, gasztronómiájába.

S ki más tudná igazán átadni ezt a tudást és érzést, mint egy olyan ember, aki Szicília szülötte?

Kedves Barátom, Domenico Tarsilla lesz az útitársunk -Palermóból- ezen az estén, hogy végigkalauzoljon bennünket a sziget gasztronómiájának és kultúrájának ösvényein.

Mit csinálunk ezen a kellemes estén?

Először is eszünk, eszünk és eszünk. Végigkóstoljuk a sziget különleges ételeit. Beszélgetünk gasztronómiáról, kultúráról, moziról erről a pompás helyről!

A felszolgált ételek:

  • Antipasto: Mozzarella in carrozza, arancina e pitone
  • Il primo piatto: Pasta al forno
  • Dolce: Cannolo
  • Bor: Barbazzale (rosso)

Időpont: 2018. március 21. 19.00 óra (program ideje kb. 3 óra)

A program ára: 7.300 HUF/ személy

Helyszín: Gustolato Budapest, V. Hercegprímás u. 13.

Kérlek menj lentebb, ott foglalhatsz magadnak helyet.

Időpontfoglalás:

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza, ha ételrezisztenciád van kérlek jelezd. Felvesszük veled a kapcsolatot. De a további kérdéseidre is szívesen válaszolunk.