Gyere velem Szentendrére - Balkán gasztronómiai programmal

2020.07.04

Tudod-e, hogy Szentendre miért olyan mediterrán város? Hogy itt találod Magyarországon a legtöbb sikátort? Hogy minden templomnak van egy története?

Hogy miért színesek a házak és miért volt erősebb a kapcsolata a városnak Velencével, mint Budával?
Merre laktak a rómaiak és merre a görögök?
A sétában pici szünetet is iktatunk be, hogy megkóstoljuk a híres szentendrei lángost és igyunk akár egy kávét, hogy aztán megújult erővel másszuk meg Szentendre dombjait.

A séta időpontja: 2020. július 4. 13.00 óra

Találkozási hely: Budapest, Batthyány tér HÉV megálló és onnan megyünk Szentendrére, vagy a találkozó Szentendrén a HÉV megállóban.

A séta ára: 3.900,- HUF/fő (amely tartalmazza a városban a vezetett idegenvezetést, de nem tartalmazza a balkán gasztronómiai blokkot)

A program végeztével lehetőség van egy borkóstoló programon való részételre, mely tartalmaz 4 típusú balkán bort, és 3 típusú balkán ételt. (Ez a blokk a hatályos előírásoknak megfelelően történik az étteremben és nem minősül rendezvénynek!)
A borkóstoló program ára: 4.000,- HUF, amely tartalmazza a 4 féle bort és ételt.
A helyszín neve: Hajósinas étterem, Szentendre

Ha szeretnél részt venni a sétán, akkor kérlek, hogy menj lentebb, töltsd ki a "Jelentkezés" alatti adatlapot, kattints a "Küldés" gombra, és hamarosan küldünk egy válasz e-mailt a részletekkel. Jelezd kérlek, ha ételallergiád van, vagy egyéb kérésed.


Jelentkezés: