Gladiátorok, arénák - online program

2021.03.26

Mit jelentett gladiátornak lenni? Kik válhattak azzá? Valóban olyan rajongótáboruk volt, mint napjaink futballistáinak? Mit ettek, hogyan képezték ki őket és hol éltek? 

Igaz-e, hogy időnként maguk a római császárok is beálltak egy-egy küzdelem erejéig?
Mit jelent az, hogy aréna és mi zajlott egy amfiteátrum falai között? Vajon vannak-e még manapság is ilyen iskolák, vagy ez már csupán a régmúlté?
Voltak-e Budapesten is amfiteátrumok amikor Aquincum a Római Birodalomhoz tartozott? Hol zajlott a képzésük és hol tartották a vadállatokat?
Miről szóltak a csaták és vajon hölgyekből is válhatott-e gladiátor?

A "séta" során egyrészt én mesélek neked, másrészt képeket látsz, melyek a programhoz kapcsolódnak, mindannyian együtt leszünk egy virtuális szobában, látjuk egymást és beszélgetni is tudunk egymással. A program felénél tartunk pár percnyi szünetet, ha kiszaladnál egy frissítőért, vagy csokiért.

Mit kell tudnod a programról? Amíg nem tudunk valóban a városban, vagy a városon kívül sétálni, addig mesélek neked olyan történeteket, amelyek sétálva annyira nagy távolságokban lennének, hogy szinte kivitelezhetetlen program lenne.

Az online program ára: 1.500,- HUF

Időpontja: 2021. március. 26. 20.00 óra

Időtartama: 1,5 óra

Merre járunk majd? A program online program.

Mégis hogyan vehetek rajta részt? Stabil internetkapcsolatra van szükséged, a részvételi díj kifizetése után kapsz egy tájékoztatást (a számlán túl), hogy hogyan kapcsolódhatsz a programhoz. Egy linket fogsz majd kapni, amelyre kattintva a program a megadott időpontban elérhető lesz.


Fizetés módja: a fizetés átutalással történik, az erre vonatkozó részleteket a programra történő jelentkezés után megküldöm a számodra.  


Itt jelentkezhetsz a programra.