Egy nap Szicíliában - online program

2021.03.05

Gondold azt, hogy egy napra elutazunk Szicíliába, a nap szigetére, amely Itália legdélebbi tartománya. 

Ahol keveredik egymással a spanyol, az arab és a görög kultúra. Ahol megtalálod Európa legnagyobb és legaktívabb vulkánját, ahol a gasztronómiai maga a csoda, amelynek neve egybeforrt a maffiával, ahol a legfinomabb a narancs, ahol a legkedvesebbek az emberek. Ahol gyönyörű tengerpartok vannak, de ahol a munkanélküliség is óriási problémát jelent.

 A "séta" során egyrészt én mesélek neked, másrészt képeket látsz, melyek a programhoz kapcsolódnak, mindannyian együtt leszünk egy virtuális szobában, látjuk egymást és beszélgetni is tudunk egymással. A program felénél tartunk pár percnyi szünetet, ha kiszaladnál egy frissítőért, vagy csokiért.

Mit kell tudnod a programról? Amíg nem tudunk valóban a városban, vagy a városon kívül sétálni, addig mesélek neked olyan történeteket, amelyek sétálva annyira nagy távolságokban lennének, hogy szinte kivitelezhetetlen program lenne.

Az online program ára: 1.500,- HUF

Időpontja: 2021. március.5. 19.00 óra

Időtartama: 1,5 óra

Merre járunk majd? A program online program.

Mégis hogyan vehetek rajta részt? Stabil internetkapcsolatra van szükséged, a részvételi díj kifizetése után kapsz egy tájékoztatást (a számlán túl), hogy hogyan kapcsolódhatsz a programhoz. Egy linket fogsz majd kapni, amelyre kattintva a program a megadott időpontban elérhető lesz.


Fizetés módja: a fizetés átutalással történik, az erre vonatkozó részleteket a programra történő jelentkezés után megküldöm a számodra.


Itt jelentkezhetsz a programra.