Egy nap Sienában - online program

2021.04.18

Gyere velem Toszkána egyik legszebb városába, Sienába. Ahol olyan, mintha megállt volna az idő, és mindent úgy találsz, mintha a XIII. vagy a XIV. századba érkeztél volna.  

Ahol őrületes verseny veszi kezdetét évente kétszer, amikor megrendezik a Paliót, és lovasok veszik birtokba a Piazza del Campót. Ahol meglátogathatod a Sienai Dóm épületét, melynek tornya, mint egy cukorból készült nyalóka magasodik a tér felé. Ahol olyan, mintha a kis, keskeny, árnyas utcákban elveszett volna az idő, ahol a legváratlanabb pillanatban tárul olyan látvány a szemed elé, hogy azt érzed, elakad a lélegzeted. Ahol a legfinomabb bruschettát adják, és ahol egy torkos harangozóról nevezték el a város legmagasabb tornyát. Siena az egyik legcsodálatosabb város a Földön.
Miért tarts velem? Mert évek óta járom Siena utcáit utasok tucatjaival.

A "séta" során egyrészt én mesélek neked, másrészt képeket látsz, melyek a programhoz kapcsolódnak, mindannyian együtt leszünk egy virtuális szobában, látjuk egymást és beszélgetni is tudunk egymással. A program felénél tartunk pár percnyi szünetet, ha kiszaladnál egy frissítőért, vagy csokiért.

Mit kell tudnod a programról? Amíg nem tudunk valóban a városban, vagy a városon kívül sétálni, addig mesélek neked olyan történeteket, amelyek sétálva annyira nagy távolságokban lennének, hogy szinte kivitelezhetetlen program lenne.

Az online program ára: 1.500,- HUF

Időpontja: 2021. április. 18. 20.00 óra

Időtartama: 1,5 óra

Merre járunk majd? A program online program.

Mégis hogyan vehetek rajta részt? Stabil internetkapcsolatra van szükséged, a részvételi díj kifizetése után kapsz egy tájékoztatást (a számlán túl), hogy hogyan kapcsolódhatsz a programhoz. Egy linket fogsz majd kapni, amelyre kattintva a program a megadott időpontban elérhető lesz. 


Fizetés módja: a fizetés átutalással történik, az erre vonatkozó részleteket a programra történő jelentkezés után megküldöm a számodra.   


Itt jelentkezhetsz a programra.