Egy nap Rómában - online program

2021.02.05

Gondold azt, hogy elutazunk egy napra Rómába. Bejárjuk a legszebb helyeket, beülünk abba a kávézóba ahová a helyiek járnak. Igen a helyiek... ezek a legjobb helyek, mert itt a legfinomabb a kávé, a legjobb a pizza és "legrómaibb" minden. 

Megnézzük a Colosseumot, átsétálunk az Angyalhídon, bejárjuk a Trastevere utcáit. Eszünk a Trevi-kúttal szemben egy pizzát, ott ahol dekára mérik, iszunk egy Aperolt a Piazza Navonán. És megnézünk mindent, amit csak egy nap alatt meg lehet nézni Rómában.
Miért tarts velem? Mert évek óta járom Róma utcáit utasok tucatjaival.

Mit kell tudnod a programról? Amíg nem tudunk valóban a városban, vagy a városon kívül sétálni, addig mesélek neked olyan történeteket, amelyek sétálva annyira nagy távolságokban lennének, hogy szinte kivitelezhetetlen program lenne.

Az online program ára: 1.500,- HUF

Időpontja: 2021. február 5. 19.00 óra

Időtartama: 1,5 óra

Merre járunk majd? A program online program.

Mégis hogyan vehetek rajta részt? Stabil internetkapcsolatra van szükséged, a részvételi díj kifizetése után kapsz egy tájékoztatást (a számlán túl), hogy hogyan kapcsolódhatsz a programhoz. Egy linket fogsz majd kapni, amelyre kattintva a program a megadott időpontban elérhető lesz.


Fizetés módja: a fizetés átutalással történik, az erre vonatkozó részleteket a programra történő jelentkezés után megküldöm a számodra. 


Itt jelentkezhetsz a programra.