Egy nap Pisában - online program

2021.04.04

Vajon dől-e még a Pisai ferde torony, vagy sikerült megállítani a süllyedést? Csak ezzel az egy épülettel van gond a Csodák terén, vagy más épület is bajban van.

Miért éppen ide, a várostól messze fekvő területre építették meg a pisaiak ezeket az épületeket, és ki építette pontosan?
Tudtad, hogy a Pisai Köztársaság egy időben tengeri nagyhatalom volt? És vajon tényleg dobott-e le Galileo Galilei ágyúgolyót a torony tetejéről?
Miért gondoltam arra, hogy elkalauzollak erre az izgalmas helyre? Mert turisták tucatjaival látogatjuk meg minden évben ezt a csodálatos várost.

A "séta" során egyrészt én mesélek neked, másrészt képeket látsz, melyek a programhoz kapcsolódnak, mindannyian együtt leszünk egy virtuális szobában, látjuk egymást és beszélgetni is tudunk egymással. A program felénél tartunk pár percnyi szünetet, ha kiszaladnál egy frissítőért, vagy csokiért.

Mit kell tudnod a programról? Amíg nem tudunk valóban a városban, vagy a városon kívül sétálni, addig mesélek neked olyan történeteket, amelyek sétálva annyira nagy távolságokban lennének, hogy szinte kivitelezhetetlen program lenne.

Az online program ára: 1.500,- HUF

Időpontja: 2021. április. 04. 20.00 óra

Időtartama: 1,5 óra

Merre járunk majd? A program online program.

Mégis hogyan vehetek rajta részt? Stabil internetkapcsolatra van szükséged, a részvételi díj kifizetése után kapsz egy tájékoztatást (a számlán túl), hogy hogyan kapcsolódhatsz a programhoz. Egy linket fogsz majd kapni, amelyre kattintva a program a megadott időpontban elérhető lesz.


Fizetés módja: a fizetés átutalással történik, az erre vonatkozó részleteket a programra történő jelentkezés után megküldöm a számodra.


Itt jelentkezhetsz a programra.