Egy nap Nápolyban - online program

2021.03.27

Vessük bele magunkat a dél-olasz életérzésbe! A pizza, a gnocchi alla sorrentina, a templomok, a szűk kis sikátorok, a Nápolyi-öböl, a megfoghatatlan, semmihez sem hasonlítható nápolyi atmoszféra hazájába. Figyelem, Nápoly már haladó Olaszország imádóknak ajánlott!

De egy online barangolással már felkészülten érkezhetsz oda majd valójában is.
Tudtad, hogy Nagy Lajos királyunk egy ideig uralkodója volt a városnak, a valószínűleg általa érkezett a pestis járvány Magyarországra?
Hogy Nápoly alatt egy különleges világ található? Hogy a város a Vezúv "kalderáján" terül el? Hogy a várost a görögök alapították, s neve a "Nea polisz" azt jelenti "Új város"?
Hogy mi a "Spaccanapoli" és hogyan született a nápolyi pizza? Hogy hol található a Spanyol negyed, melynek látogatásától hosszú ideig óvták az ideérkező turistákat? Mi a nápolyiak kedvenc édessége?
Miért vállalkozom erre a programra? Mert idegenvezetőként évente többször is turisták tucatjaival járom Nápoly utcáit.

A "séta" során egyrészt én mesélek neked, másrészt képeket látsz, melyek a programhoz kapcsolódnak, mindannyian együtt leszünk egy virtuális szobában, látjuk egymást és beszélgetni is tudunk egymással. A program felénél tartunk pár percnyi szünetet, ha kiszaladnál egy frissítőért, vagy csokiért.

Mit kell tudnod a programról? Amíg nem tudunk valóban a városban, vagy a városon kívül sétálni, addig mesélek neked olyan történeteket, amelyek sétálva annyira nagy távolságokban lennének, hogy szinte kivitelezhetetlen program lenne.

Az online program ára: 1.500,- HUF

Időpontja: 2021. március. 27. 20.00 óra

Időtartama: 1,5 óra

Merre járunk majd? A program online program.

Mégis hogyan vehetek rajta részt? Stabil internetkapcsolatra van szükséged, a részvételi díj kifizetése után kapsz egy tájékoztatást (a számlán túl), hogy hogyan kapcsolódhatsz a programhoz. Egy linket fogsz majd kapni, amelyre kattintva a program a megadott időpontban elérhető lesz. 


Fizetés módja: a fizetés átutalással történik, az erre vonatkozó részleteket a programra történő jelentkezés után megküldöm a számodra.   


Itt jelentkezhetsz a programra.