Egy nap Milánóban - online program

2021.03.21

Ezúttal Itália második legnagyobb városába hívlak téged. Milánóról mindenkinek a divat jut az eszébe, de vajon tudtad-e, hogy itt találod Leonardo Utolsó vacsora című művét?

Hogy a városban számos hajózható csatorna épült a XII-XVI. században, melyeknek egy része még most is megtalálható? Hogy Attila 452-ben feldúlta a várost? Hogy a Milánói Scala egy régi templom a Santa Maria della Scala helyén épült fel, amely nevét Regina della Scalától kapta?
Hogy a városban létezik egy különálló "Kínai negyed"? Hogy az itt közlekedő, közkedvelt villamosok Peter Witt tervező után kapták a nevüket?
Hogy itt található egyik legrégibb templomot Ambrus, Milánó püspöke alapította 379 és 387 között, hogy elhelyezze benne Gervasius és Protasius vértanúk ereklyéjét.

A "séta" során egyrészt én mesélek neked, másrészt képeket látsz, melyek a programhoz kapcsolódnak, mindannyian együtt leszünk egy virtuális szobában, látjuk egymást és beszélgetni is tudunk egymással. A program felénél tartunk pár percnyi szünetet, ha kiszaladnál egy frissítőért, vagy csokiért.

Mit kell tudnod a programról? Amíg nem tudunk valóban a városban, vagy a városon kívül sétálni, addig mesélek neked olyan történeteket, amelyek sétálva annyira nagy távolságokban lennének, hogy szinte kivitelezhetetlen program lenne.

Az online program ára: 1.500,- HUF

Időpontja: 2021. március. 21. 20.00 óra

Időtartama: 1,5 óra

Merre járunk majd? A program online program.

Mégis hogyan vehetek rajta részt? Stabil internetkapcsolatra van szükséged, a részvételi díj kifizetése után kapsz egy tájékoztatást (a számlán túl), hogy hogyan kapcsolódhatsz a programhoz. Egy linket fogsz majd kapni, amelyre kattintva a program a megadott időpontban elérhető lesz.


Fizetés módja: a fizetés átutalással történik, az erre vonatkozó részleteket a programra történő jelentkezés után megküldöm a számodra 


Itt jelentkezhetsz a programra.