Egy nap Firenzében - online program

2021.02.20

Gondold azt, hogy elutazunk egy napra Firenzébe. Abba a városba, amely Toszkána gyöngyszeme, s melyre találóan azt szoktuk mondani, hogy olyan, mint a kakaós csiga közepe. 

A reneszánsz szülővárosa. Utcáit egykor Leonardo Da Vinci, Michelangelo, Raffaello, Botticelli, Dante koptatták. Itt éltek és vezették a Toszkán Nagyhercegséget sikeresen a Mediciek. Amikor megérkezel Firenzébe, olyan, mintha egy kültéri múzeumba érkeznél, mintha a teljes reneszánsz pompa tárulna a szemed elé, nem győzöd kapkodni a fejed. Hirtelen minden, amit eddig csupán képeslapokon láttál, immár itt van a szemed előtt.
A Ponte Vecchio, Palazzo Vecchio, Duomo, Uffizi Képtár, Piazza Signoria. A szűk kis utcák, ahol a zöldségesek kínálják portékájukat, remek fagyizók, nagyszerű kávézók és titkok... a város titkai és azokéi, akik egykoron itt éltek.
Miért tarts velem? Mert évek óta járom Firenze utcáit utasok tucatjaival.  

A "séta" során egyrészt én mesélek neked, másrészt képeket látsz, melyek a programhoz kapcsolódnak, mindannyian együtt leszünk egy virtuális szobában, látjuk egymást és beszélgetni is tudunk egymással. A program felénél tartunk pár percnyi szünetet, ha kiszaladnál egy frissítőért, vagy csokiért.

Mit kell tudnod a programról? Amíg nem tudunk valóban a városban, vagy a városon kívül sétálni, addig mesélek neked olyan történeteket, amelyek sétálva annyira nagy távolságokban lennének, hogy szinte kivitelezhetetlen program lenne.

Az online program ára: 1.500,- HUF

Időpontja: 2021. február 20. 19.00 óra

Időtartama: 1,5 óra

Merre járunk majd? A program online program.

Mégis hogyan vehetek rajta részt? Stabil internetkapcsolatra van szükséged, a részvételi díj kifizetése után kapsz egy tájékoztatást (a számlán túl), hogy hogyan kapcsolódhatsz a programhoz. Egy linket fogsz majd kapni, amelyre kattintva a program a megadott időpontban elérhető lesz.


Fizetés módja: a fizetés átutalással történik, az erre vonatkozó részleteket a programra történő jelentkezés után megküldöm a számodra. 


Itt jelentkezhetsz a programra.