Egy nap Cinque Terrén - online program

2021.04.11

Cinque Terre... biztosan láttál már róla képet, hiszen ha Itáliáról van szó, ez az egyik leggyakrabban fotózott tájék. A mindenféle színben pompázó házak, amelyek lustán nyúlnak fel a sziklás parton, lent a Ligur-tenger hullámzik. Mint a mesében....

De hogyan juthatsz el, erre a látszólag vadregényes helyre? Egyáltalán mit jelent az, hogy "Cinque Terre"? Honnan kapta a nevét és miért érte annyi kalóztámadás középkorban? Miért kedvelik annyira a turisták és melyek azok a városok, amelyeket az ötletesen elnevezett "csapathoz" tartoznak. Miből élnek meg a helyiek és vajon tényleg itt kapható-e a világ legjobb pestója?

A "séta" során egyrészt én mesélek neked, másrészt képeket látsz, melyek a programhoz kapcsolódnak, mindannyian együtt leszünk egy virtuális szobában, látjuk egymást és beszélgetni is tudunk egymással. A program felénél tartunk pár percnyi szünetet, ha kiszaladnál egy frissítőért, vagy csokiért.

Mit kell tudnod a programról? Amíg nem tudunk valóban a városban, vagy a városon kívül sétálni, addig mesélek neked olyan történeteket, amelyek sétálva annyira nagy távolságokban lennének, hogy szinte kivitelezhetetlen program lenne.

Az online program ára: 1.500,- HUF

Időpontja: 2021. április. 11. 20.00 óra

Időtartama: 1,5 óra

Merre járunk majd? A program online program.

Mégis hogyan vehetek rajta részt? Stabil internetkapcsolatra van szükséged, a részvételi díj kifizetése után kapsz egy tájékoztatást (a számlán túl), hogy hogyan kapcsolódhatsz a programhoz. Egy linket fogsz majd kapni, amelyre kattintva a program a megadott időpontban elérhető lesz.


Fizetés módja: a fizetés átutalással történik, az erre vonatkozó részleteket a programra történő jelentkezés után megküldöm a számodra. 


Itt jelentkezhetsz a programra.