Bor, mámor, Toszkána - Esti, borozós beszélgetés Toszkánáról Federico Michele Brillivel

2019.06.13

Esti, hiánypótló, borozós beszélgetés Toszkánáról. Esti, mert ilyenkor van igazán idő kikapcsolódni. Hiánypótló, mert olyan szemszögből láthatjuk most Toszkánát, amely ritka, és borozós... nos ez önmagáért beszél. Természetesen a toszkán borok nyelvén.

A belváros szívébe várjuk a résztvevőket egy különleges, műtermi környezetbe, a Paulay Ede utcába. Egy kötetlen beszélgetésre, a toszkán művészetről, gasztronómiáról, hétköznapokról. Az eszmecsere azonban kétoldalú lesz, egyrészt a résztvevők is kérdezhetnek, másrészt mi magyarok magunkról is kapunk egy képet, hogyan lát bennünket egy olasz.

Mire számíthatsz? Megérkezés után elfoglalhatod a helyed, egy  izgalmas, rendhagyó környezetben, egy fotóstúdióban. Miközben a vendéggel beszélgetünk finom toszkán bort szolgálunk fel.

Ezt a programot Budapest legaktívabb közösségével a Miitt.hu-val közösen szervezzük - Gyere Te is, és ismerj meg akár hozzád hasonló érdeklődésű, jó fej egyedülállókat is a programon kötetlen hangulatban.

A program időtartama: 19.00-21.30 között

A program helyszíne: Budapest, VI. Paulay Ede utca 19.

A program ára: 9.500,-  HUF/fő

A program időpontja: 2019. június 13. 19.00

Ha helyet foglalnál, akkor kérlek, hogy menj lentebb, töltsd ki a "Jelentkezés" alatti adatlapot, kattints a "Küldés" gombra, és hamarosan küldünk egy válasz e-mailt a részletekkel.


Jelentkezés: