Bor, mámor, Szentendre - városnéző séta, borkóstolással 2019. május 25.

2019.05.25

Lenne kedved kirándulni egyet Szentendrén? Kicsit ténferegni a girbe-gurba utcákon, belesni sikátorokba, beszélgetni egy igazi lokálpatriótával?
Megtudni miért olyan mediterrán ez a város...miért lett a festők városa...hol ér véget a görög negyed és hol kezdődik a szerb...hol szenvedett balesetet Puccini, vagy miért kerülte el a várost a pestis?

Aztán megpihenni és bort kóstolni egy remek bolgár étteremben? Ahol a helyi sommelier segítségével alámerülhetünk a borok tudományában...hozzá finom dalmát ételt falatozhatunk, közben beszélgetünk Benkovits György festőművész, íróval. Nos lenne kedved kirándulni egyet Szentendrén?


Mit kell tudnod a kirándulással kapcsolatban?

A program vezetett városnézéssel indul (kb. 2,5 óra), majd felmegyünk a Szamár hegyen található étterembe, ahol a lenti ételeket és borokat fogyasztjuk.

Igyekszünk értékeket képviselni, ezért a sétán limitált létszámban tudunk jelentkezőket fogadni, visszaigazolt jelentkezés nélkül kérlek sose indul el. 

HÉV-el megyünk és azzal is jövünk haza, így készülj. 11 órakor találkozunk a Batthyány téren, ott ahonnan a HÉV indul Szentendrére. Kérlek érkezz időben! Van ahol kötött időpontunk van. 

Mivel tömegközlekedéssel utazunk, ezért jegyre/kiegészítő jegyre szükség van. 

Mit eszünk és mit iszunk?

A programot egy, a Szamár hegyen lévő étteremben zárjuk, itt sirnica levest, és dalmát pitát fogyasztunk, hozzá 4 féle bolgár bort kóstolunk. 

Ha kíváncsi vagy, hogy hol fogyasztjuk az ételeket, akkor íme az étterem: Hajósinas bolgár étterem

A gasztronómiai program egy pincében lesz, kérlek erre készülj!

Mi van benne az árban?
A teljes program és a borkóstolás, kivéve a menetjegyek.

Meddig tart a program?
Nagyjából 11.00-17.00 óra között, de ha jól érezzük magunkat és maradnánk még, akkor így lesz...


A program ára 6.500,- HUF/Fő

A program időpontja: 2019. május 25. 11.00

Találkozó: Szentendrei HÉV, Batthyány tér.

Ha jelentkeznél, akkor kérlek, hogy menj lentebb, töltsd ki a "Jelentkezés" alatti adatlapot, kattints a "Küldés" gombra, és hamarosan küldünk egy válasz e-mailt a részletekkel.


Jelentkezés a programra: