Az olasz kávé nyomában - Légy Te is barista egy délutánra!

2019.02.02

Miért isznak az olaszok annyi espressot? Melyik a világ legdrágább kávéja? Mi a titka az igazán jó kávé elkészítésének? Hogyan tudsz otthon Te is nagyszerű, illatos, zamatos kávét készíteni magadnak? 
Ristretto, espresso, lungo, cappuccino, caffè latte... magad sem tudod mi a különbség közöttük? De mindet megkóstolnád, hogy eldöntsd, melyik is a kedvenced? Olyan egyformának tűnik mind..igaz? Pedig ez nem így van...

Nos.... Amíg odakint már tombol a hűvös tél, igazán jól esik illatos kávék között tölteni egy kis időt. Főként úgy, ha egy igazán értő szakember készíti el a kávéd. Ő Michele Nocciolino,  "Primo Premio Caffetteria " díjas olasz barista, tőle kérheted a kedvenced.

Az ár tartalmazza a bemutatót, az általad választott kávét és a helyben készült olasz édességet. Alább pedig megnézheted a programokról készült fotókat.

Időpont: 2019. február 2. 15.00 óra (időtartama: kb. 3 óra)

A program ára: 5.500 HUF/ személy

Helyszín: Gustolato Budapest, V. Hercegprímás u. 13.

Kérlek menj lentebb, ott foglalhatsz magadnak helyet.

Időpontfoglalás:


Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza, ha ételrezisztenciád van kérlek jelezd. Felvesszük veled a kapcsolatot. De a további kérdéseidre is szívesen válaszolunk.