Bella Italia 1. Kalandozások Itáliában - online program

2021.01.30

Olaszországba járó idegenvezetőként oly sokszor meséltem már el Itália történetét, történelmét, mint semmi egyebet még. Akik velem tartanak ezeken az utazásokon, minden egyes nappal tudnak meg többet és többet erről a csodálatos országról. 

Gyere, és ülj fel te is erre a képzeletbeli buszra. Ismerd meg milyen is az igazi Olaszország. Mert Itália nem csupán "Ciao Bella", pizza, spaghetti és gelato.
Miről szól a program? Természetesen Olaszországról, alapvető dolgokkal kezdünk, majd arról, hogy milyenek ott igazán a hétköznapok, valóban olyan rémes-e a bürokrácia? Léteznek-e az interneten gyakran látott 1 €-ért vásárolható házak?
És érdemes-e útnak indulni, hogy ott éljünk?
Mit kell tudnod a programról?
A program során egyrészt én mesélek neked, másrészt képeket látsz, melyek a programhoz kapcsolódnak, mindannyian együtt leszünk egy virtuális szobában, látjuk egymást és beszélgetni is tudunk egymással. A program felénél tartunk pár percnyi szünetet, ha kiszaladnál egy frissítőért, vagy csokiért.

Mit kell tudnod a programról? Amíg nem tudunk valóban a városban, vagy a városon kívül sétálni, addig mesélek neked olyan történeteket, amelyek sétálva annyira nagy távolságokban lennének, hogy szinte kivitelezhetetlen program lenne.

Az online program ára: 1.500,- HUF

Időpontja: 2021. január 30. 17.00 óra

Időtartama: 1,5 óra

Merre járunk majd? A program online program.

Mégis hogyan vehetek rajta részt? Stabil internetkapcsolatra van szükséged, a részvételi díj kifizetése után kapsz egy tájékoztatást (a számlán túl), hogy hogyan kapcsolódhatsz a programhoz. Egy linket fogsz majd kapni, amelyre kattintva a program a megadott időpontban elérhető lesz.


Fizetés módja: a fizetés átutalással történik, az erre vonatkozó részleteket a programra történő jelentkezés után megküldöm a számodra.  


Itt jelentkezhetsz a programra.