Bálteremtől a Tinderig, a társkeresés pesti története... - online program

2021.04.09

Mit jelentett régen bekerülni valakinek a táncrendjébe? Melyek voltak a leghíresebb bálok és hogyan készültek rá a fiatalok? Miért csengettek a csengetős mozikban? 

Milyen társkereső irodák léteztek 150 éve?
Mi a Tinder vagy éppen a Bumble és mit jelent az, hogy "Match"
Ugyanolyan eséllyel ismerkedett egy cselédlány, mint egy gazdag nemes hölgy?
Mióta létezik a vakrandi?
Mi volt, ha valaki rosszul választott párt magának? És voltak-e régen is titkos szerelmek?
És vajon változott-e bármit is a világ a párkeresés terén?

A "séta" során egyrészt én mesélek neked, másrészt képeket látsz, melyek a programhoz kapcsolódnak, mindannyian együtt leszünk egy virtuális szobában, látjuk egymást és beszélgetni is tudunk egymással. A program felénél tartunk pár percnyi szünetet, ha kiszaladnál egy frissítőért, vagy csokiért.

Mit kell tudnod a programról? Amíg nem tudunk valóban a városban, vagy a városon kívül sétálni, addig mesélek neked olyan történeteket, amelyek sétálva annyira nagy távolságokban lennének, hogy szinte kivitelezhetetlen program lenne.

Az online program ára: 1.500,- HUF

Időpontja: 2021. április. 09. 20.00 óra

Időtartama: 1,5 óra

Merre járunk majd? A program online program.

Mégis hogyan vehetek rajta részt? Stabil internetkapcsolatra van szükséged, a részvételi díj kifizetése után kapsz egy tájékoztatást (a számlán túl), hogy hogyan kapcsolódhatsz a programhoz. Egy linket fogsz majd kapni, amelyre kattintva a program a megadott időpontban elérhető lesz.


Fizetés módja: a fizetés átutalással történik, az erre vonatkozó részleteket a programra történő jelentkezés után megküldöm a számodra.  


Itt jelentkezhetsz a programra.