Az olasz kávé nyomában - Légy Te is barista egy délutánra

2019.03.16

Miért isznak az olaszok annyi espressot? Melyik a világ legdrágább kávéja? Mi a titka az igazán jó kávé elkészítésének? Hogyan tudsz otthon Te is nagyszerű, illatos, zamatos kávét készíteni magadnak? 

Ristretto, espresso, lungo, cappuccino, caffè latte... magad sem tudod mi a különbség közöttük? De mindet megkóstolnád, hogy eldöntsd, melyik is a kedvenced? Olyan egyformának tűnik mind..igaz? Pedig ez nem így van...

Miért van olyan nagy sikere az olasz kávénak? Hogyan készül az igazán jó espresso? Mennyi idő alatt, milyen nyomással? 

Mi a különbség a különböző pörkölési módok között?

Mi a különbség az arabica és a robusta között?

Ezeket mind megtudhatod. 

Nos.... nincs olyan időszaka az évnek, amikor ne esne igazán jól illatos kávék között tölteni egy kis időt. Főként úgy, ha egy igazán értő szakember készíti el a kávéd. Ő Michele Nocciolino, "Primo Premio Caffetteria " díjas olasz barista, tőle kérheted a kedvenced.

Az ár tartalmazza a bemutatót, az általad választott kávét, és a helyben készült olasz édességet. Ráadásul Te magad készítheted el a kedvenc feketédet a nagy kávégépen, Michele segítségével. Alább pedig megnézheted a programokról készült fotókat.

Időpont: 2019. március. 16. 15.00 óra (időtartama: kb. 3 óra)

A program ára: 5.500 HUF/ személy

Helyszín: Gustolato Budapest, V. Hercegprímás u. 13. 


Kérlek menj lentebb, ott foglalhatsz magadnak helyet. Megkeresésedre 24 órán belül válaszolunk.


Időpontfoglalás:

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza, ha ételrezisztenciád van, kérlek jelezd. De a további kérdéseidre is szívesen válaszolunk. Az utaláshoz szükséges információkat e-mailben kapod meg.