Az olasz kávé nyomában - Légy Te is barista egy délutánra!

2019.04.06

Miért isznak az olaszok annyi espressot? Melyik a világ legdrágább kávéja? Mi a titka az igazán jó kávé elkészítésének? Hogyan tudsz otthon Te is nagyszerű, illatos, zamatos kávét készíteni magadnak? 

istretto, espresso, lungo, cappuccino, caffè latte... magad sem tudod mi a különbség közöttük? De mindet megkóstolnád, hogy eldöntsd, melyik is a kedvenced? Olyan egyformának tűnik mind..igaz? Pedig ez nem így van...

Nos.... Amíg odakint már tombol a hűvös ősz, igazán jól esik illatos kávék között tölteni egy kis időt. Főként úgy, ha egy igazán értő szakember készíti el a kávéd. Ő Michele Nocciolino, "Primo Premio Caffetteria " díjas olasz barista, tőle kérheted a kedvenced.

Az ár tartalmazza a bemutatót, az általad választott kávét és a helyben készült olasz édességet. Alább pedig megnézheted a programokról készült fotókat.

Időpont: 2019. április. 6. 15.00 óra (időtartama: kb. 3 óra)

A program ára: 5.500 HUF/ személy

Helyszín: Gustolato Budapest, V. Hercegprímás u. 13. 


Kérlek menj lentebb, ott foglalhatsz magadnak helyet. Megkeresésedre 24 órán belül válaszolunk. 


Időpontfoglalás:

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza, ha ételrezisztenciád van, kérlek jelezd. De a további kérdéseidre is szívesen válaszolunk. Az utaláshoz szükséges információkat e-mailben kapod meg.