Az északolasz tóvidék gyöngyszemei - Garda-tó, Comói-tó

2021.04.25

Pompás fjordszerű tavak, ódon hangulatú, sikátoros települések, buja mediterrán növényzet, hóborította hegyóriások, narancsligetek.  

És ha ez még mind nem lenne elég... pálmafák, olajfák, leanderek, várromok, hangulatos városok, valószínűtlenül szép és mély tavak.... Garda-tó és Comói-tó, Észak-Olaszország gyöngyszemei.
Barangoljuk be együtt ezeket a szépségeket, ha már jártál itt, akkor elevenítsük fel együtt az emlékeket, ha pedig nem, akkor ha majd erre jársz, ismerősként köszöntheted a vidéket.

A "séta" során egyrészt én mesélek neked, másrészt képeket látsz, melyek a programhoz kapcsolódnak, mindannyian együtt leszünk egy virtuális szobában, látjuk egymást és beszélgetni is tudunk egymással. A program felénél tartunk pár percnyi szünetet, ha kiszaladnál egy frissítőért, vagy csokiért.

Mit kell tudnod a programról? Amíg nem tudunk valóban a városban, vagy a városon kívül sétálni, addig mesélek neked olyan történeteket, amelyek sétálva annyira nagy távolságokban lennének, hogy szinte kivitelezhetetlen program lenne.

Az online program ára: 1.500,- HUF

Időpontja: 2021. április. 25. 20.00 óra

Időtartama: 1,5 óra

Merre járunk majd? A program online program.

Mégis hogyan vehetek rajta részt? Stabil internetkapcsolatra van szükséged, a részvételi díj kifizetése után kapsz egy tájékoztatást (a számlán túl), hogy hogyan kapcsolódhatsz a programhoz. Egy linket fogsz majd kapni, amelyre kattintva a program a megadott időpontban elérhető lesz.


Fizetés módja: a fizetés átutalással történik, az erre vonatkozó részleteket a programra történő jelentkezés után megküldöm a számodra.   


Itt jelentkezhetsz a programra.