Amerikai reggeli - Tematikus reggelik sorozat 2.

2019.01.13

"Tematikus reggeli" sorozatunk második állomása, az ígéret földje, Amerika. Terítéken most az amerikai konyha. 

Szóval reggelire fel ezen a januári napon. 9.30-tól várunk Benneteket, s csak a finom illatokat kell követnetek, hogy megtaláljátok a helyszínt.
Kötetlen beszélgetés körében megismerkedhettek az amerikai reggeli fogalmával, összetevőivel, az amerikai életérzéssel, vagy akár arról is beszélhetünk, hogy vajon az óceán túlpartján hogyan ismerkednek, hogyan választanak párt maguknak.
Az amerikai reggelire három lehetőséget kínálunk Nektek:
- Bacon & eggs friss pékáruval, 1 pohár rostos üdítő (narancslé, ananászlé, rostos barack, rostos őszibarack), korlátlan kávéfogyasztás (cappuccino, espresso, hosszú kávé)
- Amerikai palacsinta juharsziruppal vagy erdei gyümölcs öntettel, 1 pohár rostos üdítő (narancslé, ananászlé, rostos barack, rostos őszibarack), korlátlan kávéfogyasztás (cappuccino, espresso, hosszú kávé)
-Sonkás cheddar sajtos toast , 1 pohár rostos üdítő (narancslé, ananászlé, rostos barack, rostos őszibarack), korlátlan kávéfogyasztás (cappuccino, espresso, hosszú kávé)
A program ára: 3.200,- HUF (amely tartalmazza a fentiek közül felsorolt egy reggelit. és a beszélgetős programot)Bon Appetit!


Időpontfoglalás:

Ha jönnél kérlek itt foglalj időpontot, vagy tedd fel kérdésed a programmal kapcsolatban. Hamarosan válaszolok.