A Szent Korona titkai - online program

2021.02.14

Te mennyit tudsz a Szent Koronáról? Vajon mennyi idős lehet pontosan? Egy "koronából" áll, vagy valóban többől? Miért ferde a kereszt a tetején, és vajon hány alkalommal hagyta el az országot? 

Ez a korona volt-e Szent István fején valaha, vagy akkor másikat használt? Vajon mit mondanak a szakemberek, akiknek a kezükben van annak a lehetősége, hogy pontosan határozzák meg a korát. Miért ezek az arcképek találhatóak rajta és miért így néz ki?
Az utóbbi években, mint a régészet annyi más témájában, a Szent Koronával kapcsolatban is számtalan új felfedezés látott napvilágot.

Mit kell tudnod a programról?A program során egyrészt én mesélek neked, másrészt képeket látsz, melyek a programhoz kapcsolódnak, mindannyian együtt leszünk egy virtuális szobában, látjuk egymást és beszélgetni is tudunk egymással. A program felénél tartunk pár percnyi szünetet, ha kiszaladnál egy frissítőért, vagy csokiért. 

Mit kell tudnod a programról? Amíg nem tudunk valóban a városban, vagy a városon kívül sétálni, addig mesélek neked olyan történeteket, amelyek sétálva annyira nagy távolságokban lennének, hogy szinte kivitelezhetetlen program lenne.

Az online program ára: 1.500,- HUF

Időpontja: 2021. február 14. 19.00 óra

Időtartama: 1,5 óra

Merre járunk majd? A program online program.

Mégis hogyan vehetek rajta részt? Stabil internetkapcsolatra van szükséged, a részvételi díj kifizetése után kapsz egy tájékoztatást (a számlán túl), hogy hogyan kapcsolódhatsz a programhoz. Egy linket fogsz majd kapni, amelyre kattintva a program a megadott időpontban elérhető lesz.


Fizetés módja: a fizetés átutalással történik, az erre vonatkozó részleteket a programra történő jelentkezés után megküldöm a számodra.   


Itt jelentkezhetsz a programra. 

#városiséta #budapest #program #szentkorona 

A kép forrása: Töri másképp