A Mamma vacsorája

2018.08.16

Gőzölgő spaghetti az asztal közepén, hozzá ínycsiklandó ragu, éppen olyan, ami csak úgy szétolvad a szánkban, miközben az ízek ezer darabra hullanak szét megmutatva magukat az éhes, korgó gyomrú családtagnak.... Eközben a ház "igazi" ura a MAMMA, csípőre tett kézzel nézi hogyan falják be az övéi a vacsorát....amelyet nekik készített...szívvel, lélekkel....


Vannak vacsorák, amelyekre bármikor nemet mondunk és vannak olyanok, amelyekre soha nem tudnánk nemet mondani...ez éppen olyan.

Ezen a langyos nyári estén a mi "Mammánk" Mimma Canala (micsoda egybeesés, nem szándékos. Tényleg!) lesz. Egy igazi tűzrőlpattant, vérbeli olasz hölgy. Aki nemcsak csodás édesanya, de kitűnő szakács is. És pontosan tudja hogyan kell jól forgatni a fakanalat egy itáliai konyhában. 

Honnan szerzi be egy olasz mamma az alapanyagokat, milyen trükköket használ, hogyan főz, s egyáltalán hogyan igazgatja egy olasz család - szerintem a nyugodt szó nem lesz jó ide...- szóval hogyan igazgatja egy olasz család zajos mindennapjait.

Szóval ha Te is egy hangos, zajos, vidám famiglia tagja szeretnél lenni ezen az augusztusi estén és mellette a hasadat is szeretnéd megtömni csupa olasz finomsággal és megengeded nekünk, hogy a szívedet és a lelkedet is átjárja az dolce vita életérzés,  akkor más dolgod nincs, mint nézd meg a menüt, amit kínálunk neked. És jelentkezz!!!

Mi várunk... Mimma, Éva és a Gustolato

Il menu / A menü

  • Taglieri di salumi e formaggi / Szalámi és sajttál
  • Gnocchi al ragu / Gnocchi raguval
  • Tiramisu / Tiramisu
  • Il vino / A bor
  • Bardolino, rosso

A program időpontja: 2018. augusztus 16. 19.00. (időtartama kb. 4 óra)

A program helyszíne: Gustolato Budapest, V. Hercegprímás u. 13.

A program ára: 8.300 HUF / személy - Amely tartalmazza a háromfogásos menüt, a bort és a programot.

Menj lentebb, ott foglalhatsz helyet.A programra itt foglalhatsz helyet. Melyet 24 órán  belül visszaigazolunk. 

De ha csak kérdésed van, itt azt is felteheted.

Kérlek jelezd nekünk, ha ételallergiában szenvedsz.