A kávé története - online program

2021.04.16

Kávé. Az egyik legjobb dolog, amire rálelt az ember. Egy csésze jó kávé jó kedvre derít akkor is, ha rossz a kedved, vagy vacak az idő. De mikor is leltünk rá, és honnan érkezett?  

Hol nyíltak meg az első kávéházak, és hogyan került Európába? Hol termesztik a kávét és milyen módon? Mit jelent az, hogy hogyan pörkölték, milyen módon lehet elkészíteni és fontos-e a minőség? Miért hívtuk mi magyarok sokáig fekete levesnek, és vajon létezik-e a "kávé divat", amikor új és új kreációk születnek meg? Hol adják a legjobb kávékat Európában?Végzett baristaként, olasz barista programok szervezőjeként és számos kávéházi sétával a hátam mögött igyekszem neked elmesélni és betekintés adni ebbe az illatos, zamatos világba, ami a kávé világa.

A "séta" során egyrészt én mesélek neked, másrészt képeket látsz, melyek a programhoz kapcsolódnak, mindannyian együtt leszünk egy virtuális szobában, látjuk egymást és beszélgetni is tudunk egymással. A program felénél tartunk pár percnyi szünetet, ha kiszaladnál egy frissítőért, vagy csokiért.

Mit kell tudnod a programról? Amíg nem tudunk valóban a városban, vagy a városon kívül sétálni, addig mesélek neked olyan történeteket, amelyek sétálva annyira nagy távolságokban lennének, hogy szinte kivitelezhetetlen program lenne.

Az online program ára: 1.500,- HUF

Időpontja: 2021. április. 16. 20.00 óra

Időtartama: 1,5 óra

Merre járunk majd? A program online program.

Mégis hogyan vehetek rajta részt? Stabil internetkapcsolatra van szükséged, a részvételi díj kifizetése után kapsz egy tájékoztatást (a számlán túl), hogy hogyan kapcsolódhatsz a programhoz. Egy linket fogsz majd kapni, amelyre kattintva a program a megadott időpontban elérhető lesz.


Fizetés módja: a fizetés átutalással történik, az erre vonatkozó részleteket a programra történő jelentkezés után megküldöm a számodra.  


Itt jelentkezhetsz a programra.