Blog
 

Ez egyik kedvenc témám. Ráadásul roppant hálás téma is. Mert szinte alig van Itáliában olyan város, ahol valamilyen okból kifolyólag ne lehetne őt megemlíteni, beszélni róla.

Még emlékszem rá, amikor pár évvel ezelőtt beszereztem első olajfáimat. Akkoriban még nem lehetett itthon kapni.

Sokat gondolkodtam, hogy mégis milyen címet lehetne adni ennek a bejegyzésnek.Kicsit szarkasztikusat: "Velence a város, ahol a helyieknek elegük van a turistákból"Romantikusat: "Velence a szerelem városa"Tudományosat: "Velence a cölöpökön álló város"Rémisztőt: "Velence, a globális felmelegedés áldozata"És tulajdonképpen igaz mind, ráadásul a sor...

Paradicsom...

2018.08.14

Tulajdonképpen a paradicsom és a közöttem lévő kapcsolat gyermekkoromtól kezdve gyümölcsöző...Amióta pedig komolyan elkezdett érdekelni az olasz gasztronómiai, azóta sokkal többet használom.

Még bele sem fogtam a bejegyzés megírásába, de már kaján vigyor húzódott az arcomon...ma hálás téma lesz..az olasz közlekedés.Hol is kezdjem?

Azt hiszem megállapíthatjuk, hogy az olasz édességek nem csak finomak, de szépek is. Így aztán kizárhatjuk azt az anomáliát, miszerint a szép dolgok gyakran nem is finomak. Egy ideig volt szerencsém Japánban élni. Gyönyörűek voltak az édességek, de ehetetlenek. (Ez jó 10 éve volt, ha ez azóta megváltozott, akkor scusa...)